Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور اموربانوان دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: هم اکنون در استان در هر دو روز یک زن به سرطان پستان مبتلا می‌شود و رتبه سرطان پستان در استان از رتبه چهارم در سال 94، به رتبه سوم در سال 95 رسیده است و این مسئله بسیار غم انگیز است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازصبح قزوین؛ دکتر ناهید یزدی مشاور اموربانوان دانشگاه علوم پزشکی قزوین پیش از ظهر امروز(یکشنبه) در جلسه آموزشی رابطین بانوان واحدهای تابعه در خصوص سرطان‌های زنان گفت: سن شیوع سرطان پستان در بانوان پایین آمده و موارد جدید بروز این سرطان در استان در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور امور بانوان دانشگاه با ابراز تاسف افزود: هم اکنوندر استان در هر دو روز یک زن به سرطان پستان مبتلا می‌شود و رتبه سرطان پستان در استان از رتبه چهارم در سال 94، به رتبه سوم در سال 95 رسیده است و این مسئله بسیار غم انگیز است.

دکتر یزدی گفت: بیش از 40 درصد از سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند و بر این اساس یکی از راه‌های خوب برای تشخیص زود هنگام سرطان پستان خودآزمایی پستان بوده و طبق آخرین دستورالعمل، انجام ماموگرافی در تمامی بانوان بالای 40 سال است و ارزیابی دوره ای در افراد بالای 30 تا 40 سال اگر در معاینه سالم و طبیعی باشند، هر دو سال باید توسط پزشک یا ماما معاینه شوند و در افراد بالای 40 سال این معاینه باید هر سال صورت گیرد.

مدیر گروه بهداشت خانواده معاونت بهداشتی همچنین ادامه داد: با توجه به اینکه در سرطان پستان ارث و ژن و حتی زمینه قومی و نژادی بسیار موثر است؛ بانوانی که در خانواده و اطرافیان خود این بیماری را دارند باید بیشتر از بقیه بررسی شوند و در کسانی که چاق بوده، الکل مصرف می‌کنند یا با اشعه برخورد داشته و یا از چربی‌های اشباع بسیار استفاده می‌کنند، باید بررسی های دقیق تری انجام شود.

وی به سه علامت شایع و خطرناک ترشح، توده و درد پستان اشاره و عنوان کرد: در بانوانی که علامت خطر ندارند باید غربالگری انجام شده و با توجه به فراوانی سرطان پستان در جامعه و اینکه سرطان پستان اولین سرطان کشنده در بین بانوان است، نقش آگاهی دادن به خانواده‌ها را بسیار مهم دانست. در ادامه ایشان با بیان اینکه رشد اقتصادی کشورها در میزان بروز این بیماری تاثیر مضاعف دارد، زندگی ماشینی، کم تحرکی و مصرف فست فودها را از عوامل اصلی آن برشمرد.

مشاور امور بانوان دانشگاه در پایان عنوان کرد، با هماهنگی های بعمل آمده در دانشگاه تسهیلاتی برای معاینه رایگان و بدون نوبت برای بانوان همکار در نظر گرفته شده است تا بتوان این بیماری را حداقل در این حوزه کاری کاهش داد.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۷۷۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه کاشان درجایگاه سوم انتشار مقالات رتبه بندی آسیایی تایمز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیر کتابخانه مرکزی، تأمین منابع علمی و انتشارات دانشگاه کاشان گفت: بر این اساس، دانشگاه کاشان در بین دانشگاه‌های جامع کشور، پس از دانشگاه تهران و دانشگاه تبریز، بیشترین میزان امتیاز در بخش «استناد» یعنی ۷۳/۴ را در سنجه‌های ارزیابی داراست.
دکتر احمدی‌زاده افزود: رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی «مؤسسۀ آموزش عالی تایمز»، مؤسسه‌های پیشرو آسیا را در پنج شاخص آموزش (با وزن ۲۴/۵ درصد)، چشم‌انداز بین المللی (با وزن ۷/۵ درصد)، کیفیت پژوهش (با وزن ۲۸ درصد)، استناد‌ها (با وزن ۳۰ درصد)، و درآمد‌های صنعتی (با وزن ۱۰ درصد)؛ بر پایۀ ۱۷ سنجه ارزیابی می‌کند.
وی گفت: بر اساس این رتبه بندی، دانشگاه کاشان به همراه چند دانشگاه دیگر از جمله دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، با یک رتبه صعود، رتبه‌ی ۱۹ ملی و ۲۵۰-۲۰۱ آسیایی را به خود اختصاص داده است.
«مؤسسه آموزش عالی تایمز» در ویرایش ۲۰۲۴ خود که به‌تازگی منتشر شده، نام ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ کشور آسیا را در فهرست پایانی خود آورده و نام ۷۵ دانشگاه ایرانی (۱۰ مؤسسه بیشتر از سال گذشته) را در سیاهه‌ی مؤسسه‌های برتر آسیا منتشر کرده است.

دیگر خبرها

  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • دانشگاه کاشان درجایگاه سوم انتشار مقالات رتبه بندی آسیایی تایمز
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • کلمه «سرطان» از کجا آمده است؟/ چرا به سرطان «سرطان» می گویند؟
  • ارتقای ۱۵۰ پله‌ای دانشگاه ارومیه در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز - دانشگاه‌های آسیایی
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد